• Verzending binnen 1/2 werkdagen
  • Ophalen mogelijk!
  • Klanten geven Sparkly Fashion een 9.4/10!
  • Gratis verzending voor bestellingen vanaf €100,-

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We streven ernaar om binnen 24 uur na de bestelling het pakket te verzenden, echter is de werkelijke verzending binnen 1 á 2 werkdagen. Dit is met uitzondering van het weekend. Het kan echter voorkomen, dat de verzending van je bestelling wat langer duurt. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen we je natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte.

 

De verzendkosten worden via gewicht automatisch berekend bij het afrekenen. Je krijgt dan de opties te zien, waarvoor jouw bestelling in aanmerking komt. Staat een van de onderstaande opties er niet tussen? Dan komt jouw bestelling niet in aanmerking om via die manier verzonden te worden. Heb je vragen over de verzending, kan je ons altijd een bericht of mail sturen

De verzendkosten bedragen:

€1,95 brievenbus enveloppe zonder track & trace voor cadeaubonnen of een enkele sieraad (op eigen risico)

€2,95 brievenbus enveloppe zonder track & trace (op eigen risico)

€4,95 voor brievenbus pakketten met track & trace (thuisadres)

€ 5,95 voor pakketten met track & trace (thuisadres of pick-up point)

Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken en het afleveren van je bestelling naar jouw thuis adres betaal je verzendkosten (NL/BE/DE). Dit geldt voor iedere bestelling onder de €100,-. Bestel je voor €100,- of meer? Dan is het verzenden in Nederland gratis! De standaard verzendkosten voor België & Duitsland bedragen €9,-.

Bestelling ophalen (Winterswijk-Meddo)

Een andere optie is je bestelling ophalen bij onze vestiging. Onze vestiging is normaal gesproken GEEN bezoekadres, dus daarom is dit alleen op afspraak. Als je bestelling is geplaatst, kan je ons een bericht sturen over het ophalen. Mocht je geen bericht bij ons achterlaten, zullen wij je een bericht sturen wanneer je de bestelling kan ophalen!

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.