• Verzending binnen 1/2 werkdagen
  • Ophalen mogelijk!
  • Klanten geven Sparkly Fashion een 9.4/10!
  • Gratis verzending voor bestellingen vanaf €100,-

Retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Lees altijd eerst de retourvoorwaarden voordat je een bestelling plaatst / retourneert, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je om welke reden dan ook je online aankoop niet wilt behouden, kan je ongebruikte artikelen retourneren. Retouren die niet binnen het termijn van 14 dagen bij ons als retour zijn aangemeld, nemen wij NIET meer in behandeling. Na de aanvraag heeft de consument nog 14 dagen om het product retour te sturen.

 

  • Je kan een retour aanvraag indienen door een e-mail sturen naar info@sparklyfashion.nl.
  • Let op: SALE items, day deals, Sparkly boxen en op aanvraag gemaakte items mogen niet geretourneerd worden en niet aangemelde retouren worden niet aangenomen. Sieraden, zonnebrillen, bikini’s en riemen mogen niet geretourneerd worden.
  • Belangrijk is dat je bij een retour aanvraag vermeldt welke items er teruggestuurd worden worden en van welk ordernummer.
  • We vragen je de factuur bij je retour te voegen, zodat wij je retour bij ontvangst eenvoudig kunnen afhandelen.

 

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track & Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Bij het volledig terugsturen van je bestelling dienen alle items mee terug te komen, dus ook eventuele cadeaus of gratis items


Houd er rekening mee dat Sparkly Fashion retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat zijn (incl. prijskaartje). De verminderde waarde van beschadigde items worden in rekening gebracht en gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Het item mag niet gedragen of gewassen zijn. Pas op met make-up: een item met make-up vlekken wordt niet retour genomen. Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn eigen verantwoordelijkheid. Sieraden, zonnebrillen, bikini’s en riemen mogen niet geretourneerd worden. Dit vanuit het hygiënische oogpunt. Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. Wij adviseren dan om retourzendingen ook altijd met een T&T code te versturen. Een retour wordt binnen 5 werkdagen behandeld en na het terugstorten kan het nog 2-3 werkdagen duren voor het weer op je rekening staat. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op met info@sparklyfashion.nl